Noe av det jeg liker best ved mitt yrke er å bygge terrasser og lage et godt utemiljø!

Før arbeidet settes i gang er det flere ting vi må avklare og forberedelser som må gjøres. God planlegging gir deg både en terrasse som er tilpasset dine behov og et langvarig og godt resultat. Hva skal terrassen brukes til og hvilken behov har dere. Dette er med på å bestemme hva slags terrasse jeg skal bygge, og hvilke materiell vi skal velge.

Det finnes mange varianter av terrassegulv som kan benyttes, de mest normale er vanlig trykkimpregnert eller royalimpregnert. Det finnes også andre populære terrassegulv som impregnert og beiset, kebony, varmebehandlet tre eller kompositt.

Det er viktig å tenke litt igjennom både form og størrelse før jeg kommer på befaring, synes du det er vanskelig å finne gode løsninger? Jeg er behjelpelig med forslag om dere skulle være usikre på den beste utformingen er til deres nye terrasse.

En riktig plassert og utformet terrasse vil gi huset eller hytta et betydelig løft. Her er det viktig at den nye terrassen glir inn i det naturlige miljøet slik at terrassen blir en naturlig del av huset eller hagen.